22/2/09

Actividades semana 23/ 28 febrero

Dimarts 24
19.30 h Conferència. Cicle “Cap a un nou paradigma econòmic” Els serveis financers: una eina per a sortir de la crisi. A càrrec de Francisco Álvarez Molina (Ex-vicepresident de la Borsa de París). Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat. La Nau

19.30 h Música. Rubén Sánchez, oboè, Juan Godino, trompa, Amparo Ferris, piano. Interpretaran obres de W. A. Mozart, B. Krol, H. Herzogenbert. Aula de Música. Lloc Auditori Montaner. C M Lluís Vives. Entrada lliure, aforament limitat.


Dimecres 25
18 h Cinema. Cicle “Vides rebels. L'estètica de la delinqüència en el cine espanyol” El pico, d’Eloy de la Iglesia, 1983. Aula de Cinema. Lloc Auditori Montaner. C M Lluís Vives. Entrada gratuïta, aforament limitat.

19.30 h Conferència Presentació pública del Pacte Valencià contra la Pobresa. Amb la intervenció de Natalia Herce (Secretària de la Coordinadora d’ONGDs de Navarra), Glòria Bigné (Presidenta de la Coordinadora Valenciana d’ONGDs), També hi intervindran representants dels grups parlamentaris de les Corts Valencianes. Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat.

19.30 h Música. Cicle “Música a la Capella” Ensemble instrumental del Conservatori Professional de Cullera. José Vicente Sanchis, director. Interpretaran obres de W.A. Mozart, V. Martín i Soler, C. Gounod, i G. Donizetti. Aula de Música. Lloc Capella de la Sapiència. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat.

20 h Teatre. Festival Internacional de l’Oralitat. Christian Atanasiu (Alemanya). David Wapner (Israel – Argentina). Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau. Entrada lliure amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau


Dijous 26
19.30 h Conferència. XI Aniversari del grup Matinal d’Alcohòlics Anònims. Amb la intervenció de Javier Velasco (Psicòleg. Escola d’Infermeria de l’hospital La Fe), i diversos membres del col.lectiu. Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat.

19.30 h Exposició. Inauguració de l'exposició Entre terra i fe. Lloc Sala Estudi General. La Nau

20 h Teatre. Festival Internacional de l’Oralitat. Boniface Ofogo (Camerún). José Luis Mellado (Xile). Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau. Entrada lliure amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau

20 h Música. Cicle “Música en valencià”. 121 dB. Lloc Auditori Montaner. C M Lluís Vives. Entrada gratuïta, aforament limitat.


Divendres 27
19 h Poesia. Al voltant de la Poesia Saharaui. Intervindran Begonya Pozo (professora de la U.V.), Dolors Claramunt (presidenta de la FASPS P.V.), Mohamed El Mamun (delegat saharaui per al P.V.), Mohamed Alí i Zahra El Hasnaui (poetes). Aula de Poesia. Lloc Sala de Juntes, Facultat de Filologia (Av. Blasco Ibáñez, 32). Entrada lliure, aforament limitat.


Exposició
Art i Política
Certificats d’una infància congelada. Fotografies 1890-1940 (Fins l'1 de març)
Darwin. El seu temps, la seua obra, la seua influència (Palau de Cerveró)
Jardins de València (Jardí Botànic)
Artròpodes de l'Albufera, fotografies de Rafael Pardo (Jardí Botànic) (Fins l'1 de març)
Biografia històrica del Palau de Cerveró (Palau de Cerveró)
Entre terra i fe (Des del 26 de febrer)


Altres
Música a la Capella de La Nau
Teatre a La Nau
XIV Mostra de Teatre Universitari de la Xarxa Vives d´Universitats
Excursions i tallers al Jardí Botánic
6ena edició dels Premis Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació
3era edició Aula Oberta d'Escriptura Creativa. Tallers 2008/2009
Cicle de poesia en la Universitat de València
Programació de l'ETS d'Arquitectura



Més informació: http://www.uv.es/cultura

2 comentarios:

Anónimo dijo...

HOLA ME GUSTARIA QUE ME ENVIASEIS LA PROGRAMACION DE ACTIVIDADES, ETC. POR INTERNET A MI MOVIL
¿ES POSIBLE?
PUES GRACIAS MI EMAIL:

gonzalezcu@hotmail.com

Anónimo dijo...

Puedes solicitarlo en la siguiente dirección de correo de la Universitat de Valencia:

subscripcions@uv.es