9/2/11

TEATRO


El día 18 vamos al teatro OLYMPIA a ver la célebre obra de Agatha Christie, La Ratonera, y que por cierto ya hemos cubierto el cupo de entradas reservadas para nuestra asociación.



Pero el día 23, miércoles, volvemos al teatro OLYMPIA para ver  NON SOLUM, del actor Sergi López, un monólogo fascinante en catalán en clave de comedia:
Comença una comèdia existencial. Desesperadament, un home sol es transforma en molts homes per respondre una pregunta: què està passant aquí? I mentre nosaltres riem, de sobte un d’ells comença a riure. Un altre canta una cançó. Un altre ens explica la seva primera vegada amb un extraterrestre. La resta s’enfada en adonar-se que, en realitat, tots són un mateix. Viatgen junts amb una dona adormida dins d’una caixeta, camí del paradís on sembla que totes les preguntes tenen resposta i el dolor només existeix una miqueta. En el seu trajecte l’acompanya algun bolero, una caixa de fusta i unes ulleres de plàstic que semblen de mentida. El seu destí és dubtar relativament de tot en absolut. Què passa? Que no em creuen?

La crítica ha dit

«No hi ha respir en aquesta hora i mitja de funció. Hi ha passatges genials. Un exercici de pur teatre, a l’abast només d’intèrprets de la talla de Sergi López.» César López Rosell, El Periódico

«Un soberbio ejercicio actual.» Joan-Anton Benach, La Vanguardia

«Non Solum es de lo mejor que he visto nunca sobre un escenario» Màrius Serra, La Vanguardia

No hay comentarios: