8/6/11

DESCUENTOS PARA EL CIRQUE DU SOLEIL


La Universitat de València acull l’espectacle del Cirque du Soleil

Cartell de 'Corteo'.
La Universitat de València ha arribat a un acord amb Cirque du Soleil per tal de facilitar la instal·lació de l’espectacle ‘Corteo’ al Campus dels Tarongers. El conveni ha permés generar uns quaranta llocs de treball entre estudiants universitaris, la impartició d’un seminari formatiu sobre creativitat i gestió del talent, i l’accés a descomptes en les entrades per als membres de la comunitat universitària.
Cirque du Soleil ha finançat tots els treballs de condicionament del solar, i es compromet a difondre la marca de la Universitat en les seua campanya de màrqueting.
El descompte que s’aplica als membres de la Universitat de València (PDI, PAS i estudiants) és del 30% en la compra d’entrades corresponents a les categories 1, 2 i 3. El descompte és vàlid per a tots els espectacles de ‘Corteo’ que es celebren a València.
La compra d’entrades es pot realitzar tant en taquilla com a través de l’enllaç que hi figura al final de la nota. En qualsevol cas, per adquirir els tiquets a les taquilles caldrà presentar la targeta identificativa com a membre de la Universitat de València.

No hay comentarios: