19/10/12

Activitats de la Universitat de València


Dissabte 20
19.30 h  Música. Cicle "Jazz, Energia i Sinergia". Miquel Casany & Arturo Serra, Energia Biomassa amb "Black Narcissus". Lloc Auditori Joan Plaça. Jardí Botànic (Quart, 80). Entrada 4€, venda a les taquilles del Jardí.


Diumenge 21
20.15 h  Cinema en valencià a Ontinyent. Els nens salvatges, de Patricia Ferreira. Lloc: Cineápolis-El Teler Ontinyent (carrer del Pintor Segrelles, 1). Organitza: Cine Club Utiye. Col·labora: SPL-UV-EG. Entrada gratuïta amb carnet de la UV o de la UPV (més un acompanyant).


Dilluns 22
19.30 h  Homenatge. Homenatge a Francisco Fernández Buey. Amb la intervenció de Jorge Riechmann, Escriptor. Eloy Fernández Porta, Escriptor. Miguel Ángel García Calavia, Universitat de València. Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat.
        
19.30 h Teatre. XVII Mostra de Teatre Universitari-Setmana de Benvinguda. Nit de reis, de William Shakespeare. Per  Assaig-GTUV. Direcció: Pep Sanchis. Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau.


Dimarts 23
Des de les 19 h  Poesia.
(19h.): Taula redona "A través de José Hierro". Activitat realitzada amb motiu de la commemoració de l'Any José Hierro. Hi intervenen: Francisco Brines, Pedro J. de la Peña, Antonio Méndez Rubio, Elia Saneleuterio i Begonya Pozo (coordinadora i moderadora).
(20h.): Recital de poemes  de José Hierro a càrrec de Laura Giodani, Pedro Montealegre i Mar Benegas.
Aula de Poesia. Lloc: Aula Magna. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat
        
19.30 h Taula rodona. Informe Canvi Climàtic i salut Espanya 2020/2050. Amb la intervenció de Luis Cerrillo, Yayo Herrero López, José Vte. Martí Boscà, Maria Barberá Riera, Mª José Estrela Navarro, Ricardo Jiménez Peydró, Millán Millán Muñoz. Fòrum de Debats. Lloc Aules Seminari. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat
        
19.30 h  Música. “Cicle Joves Intèrprets de l’IVM. Concerts de Tardor 2012” Intèrprets: Elia Casanova Martí, cant, Paula Brieba del Rincón, corda pinçada. Autors: L. de Narváez, LL. de Milà, G. Frescobaldi, etc. Aula de Música. Lloc Sala de la Muralla. C. M. Rector Peset (P. Forn de Sant Nicolau, 4). Entrada gratuïta, aforament limitat
        
20 h  Música. Concert d'Obertura Curs 2012-2013. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Hilari Garcia, director. PAM. Lloc Teatre Serrano. Gandia. Entrada gratuïta, aforament limitat


Dimecres 24
19.30 h  Teatre. XVII Mostra de Teatre Universitari-Setmana de Benvinguda. Morir o no morir. Espectacle de creació col.letiva. Per l’Aula de Teare “Carles Pons” de la Universitat Jaume I. Direcció: Regina Prades i Joan Comes. Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau.
        
19.30 h  Homenatge. Homenatge de Valencians pel Canvi a Alfons Cucó, als deu anys de la seua mort. Amb la intervenció de: Ramon Lapiedra, Expresident de Valencians pel Canvi. Vicent Soler, Degà de la Facultat d'Economia. Josepa Cucó, Catedràtica d'Antropologia Social. Teresa Carnero, Catedràtica d'Història Contemporània. Presenta Antoni Furió, President de Valencians pel Canvi. Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat
        
20 h  Música. Concert d'Obertura Curs 2012-2013. Francesc Lluch Murillo, contrabaix. Orquestra Filharmònica de la Universitat de València. Hilari Garcia, director. PAM. Lloc Sala Iturbi del Palau de la Música de València. Entrada gratuïta amb invitació que cal recollir en les taquilles del Palau de la Música el mateix dia del concert a partir de les 19 hores

Dijous 25
19 h  Documental. Presentació del documental Algèria, el meu país. Història i memòria de l’emigració valenciana a Orà i Alger. Amb la intervenció de Juli Esteve, Guionista i director del documental. Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València. Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat.
        
19.30 h  Teatre. XVII Mostra de Teatre Universitari-Setmana de Benvinguda. Amics de l'ànima, de Laura de Weck. Per Laspontània teatre i Assaig-GTUV. Direcció: Edison Valls. Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau.
        
22.30 h  Cinema en valencià a Ontinyent. Intocable (‘Intouchables’), d’Olivier Nakache i Eric Toledano. Lloc: Cineápolis-El Teler Ontinyent (carrer del Pintor Segrelles, 1). Organitza: Cine Club Utiye. Col·labora: SPL-UV-EG. Entrada gratuïta amb carnet de la UV o de la UPV (més un acompanyant).


Divendres 26
De 9 a 19.30 h Jornades. 40 aniversari del Casal de la Pau. Jornades de reflexió penitenciària. Humanitzar els processos penals i humanitzar el compliment de les penes. Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat.
        
19.30 h  Teatre. XVII Mostra de Teatre Universitari-Setmana de Benvinguda. Amics de l'ànima, de Laura de Weck. Per Laspontània teatre i Assaig-GTUV. Direcció: Edison Valls. Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau.

20 h Exposició. Inauguració de l'exposició Equipo Realidad: crítica, autoria i identitat. Patronat Martínez Guerricabeitia. Lloc Sala Martínez Guerricabeitia. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat
        
22.30 h  Cinema en valencià a Ontinyent. Intocable (‘Intouchables’), d’Olivier Nakache i Eric Toledano. Lloc: Cineápolis-El Teler Ontinyent (carrer del Pintor Segrelles, 1). Organitza: Cine Club Utiye. Col·labora: SPL-UV-EG. Entrada gratuïta amb carnet de la UV o de la UPV (més un acompanyant).


Dissabte 27
De 9 a 14 h  Jornades. 40 aniversari del Casal de la Pau. Jornades de reflexió penitenciària. Humanitzar els processos penals i humanitzar el compliment de les penes. Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau (Universitat, 2). Entrada gratuïta, aforament limitat.

19.30 h  Música. “Concerts de Tardor 2012” Intèrprets: Cor Infantil Amici Musicae de l’Auditori de Saragossa, Isabel Solano, directora. Aula de Música. Lloc Jardí Botànic (Quart, 80). Entrada gratuïta, aforament limitat


Diumenge 28
20.15 h  Cinema en valencià a Ontinyent. Intocable (‘Intouchables’), d’Olivier Nakache i Eric Toledano. Lloc: Cineápolis-El Teler Ontinyent (carrer del Pintor Segrelles, 1). Organitza: Cine Club Utiye. Col·labora: SPL-UV-EG. Entrada gratuïta amb carnet de la UV o de la UPV (més un acompanyant).



Exposicions
Rehogar. Solucions per a l’hàbitat a partir de residus (Fins l'1 de novembre)
Covers (1951-1964). Cultura, joventut i rebel•lia
Treballs de conservació i manteniment al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València
El Cicle de la Vida. Música antiga en els solcs de l’art contemporani
Cal.ligrafies de la malaltia. Lletra de metge (Palau de Cerveró - Fins el 2 de novembre)
Arquitectura i natura: una visió del Botànic (Jardí Botànic - Fins el 21 d'octubre)
Totum Revolutum. L'art com a teràpia (C. M. Rector Peset - Fins el 31 d'octubre)
Art contra la pobresa (Jardí Botànic - Fins el 28 d'octubre)


Altres
Concert d'Obertura del curs acadèmic 2012/2013 (Palau de la Música 24 d'octubre)
Seminari d'Art líquid: relacions transversals entre les arts contemporànies (Matrícula fins el 29 d'octubre)
Obert termini de preinscripció per als tallers de teatre del Projecte Teatral Europeu "Escena Erasmus": Fins el 19 d'octubre de 2012
Activitats de Música, Cinema, Teatre, Conferències, Poesia, Claustre Obert, del Vicerectorat de Cultura
"La Cabina" V Festival Internacional de Migmetratges de València
XIII Festival de Música Antiga "Música, Història i Art" València 2012
Excursions, Cursos i Visites guiades del Jardí Botànic
Intercanvis de conversa, Excursions i Visites guiades del Servei de Política Lingüística


No hay comentarios: