15/11/12

NOTICIAS



Congreso de Envejecimiento activo y Solidaridad Intergeneracional de la Comunidad de Valencia





Todos los que quieran participar pueden inscribirse en esta página de la Fundación Cuadernos Rubiohttp://www.fundacioncuadernosrubio.org/contactar.php?menus=9, indicando nombre, dirección, y teléfono de contacto.



_______________________________________________________________________________

ENTREGA DE DIPLOMAS NAU GRAN.

El próximo día 28 de noviembre será el acto de entrega de los diplomas de la Nau Gran. Este año el discurso lo leerá nuestro Presidente Miguel Ángel Guillamón.


Lliurament de diplomes per a l’onzena promoció de La Nau Gran

13 NOVIEMBRE, 2012 by EXTENSIO in NAU GRANWEB
Dimecres 28 de novembre, a les 12 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina (Av. Blasco Ibáñez, 15; 46010, València), 217 estudiants de La Nau Gran rebran els diplomes que acrediten que han completat els itineraris formatius de les diferents especialitats al llarg de tres cursos.
L’acte serà presidit per la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez, i comptarà amb l’assistència del Delegat d’Estudiants, Daniel González Serisola, i de la directora del Servei d’Extensió Universitària, Cristina Civera. Miguel Ángel Guillamon Blasco serà l’estudiant de La Nau Gran encarregat de fer el discurs de graduació.
Enguany gràcies a la capacitat de l’Aula Magna, estudiants i estudiantes podran vindre acompanyats d’amics i familiars, fins a omplir l’aforament de la sala.

______________________________________________________________________________________________________


No hay comentarios: