27/2/09

Actividades semana 27 febrero / 6 de marzo

Divendres 27
11.15 h Conferència a càrrec del poeta "indi" nord-americà Gerald Vizenor. Aula de Poesia. Lloc Aula 402. (Facultat de Filologia). Entrada lliure, aforament limitat.

19 h Poesia. Al voltant de la Poesia Saharaui. Intervindran Begonya Pozo (professora de la U.V.), Dolors Claramunt (presidenta de la FASPS P.V.), Mohamed El Mamun (delegat saharaui per al P.V.), Mohamed Alí i Zahra El Hasnaui (poetes). Aula de Poesia. Lloc Sala de Juntes, Facultat de Filologia (Av. Blasco Ibáñez, 32). Entrada lliure, aforament limitat.

20 h Exposició. Juan José Estellés. Una vida dedicada a l'arquitectura. Lloc Sala de la Muralla. C M Rector Peset


Dilluns 2
19.30 h Conferència. Cicle sobre la Memòria Històrica. Més enllà de la repressió: la memòria cívica, a càrrec de Xavier Doménech (Historiador. Universitat Autònoma de Barcelona). Fòrum de Debats. Lloc Aula Seminaris. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat.

19.30 h Llibre. Presentació del llibre València, capital cultural de la República (1936 - 1937). Congrés internacional, edició a cura de Manuel Aznar, Josep L. Barona, Javier Navarro, editat per Publicacions de la Universitat de València i la Sociedad Estatal de Conmemoraciones Culturales. Amb la interveció de Manuel Aznar, editor del llibre; Josep L. Barona, editor del llibre; Javier Navarro, editor del llibre; Vicent Olmos, Publicacions de la Universitat de València. Organitza PUV, SEEC, La Fundació. Lloc Palau de Cerveró. (C/ Cisneros, 4 – València). Entrada lliure, aforament, limitat.


Dimarts 3
19.30 h Llibre. Col.loqui-presentació del llibre “De la misa al tajo” (PUV), de Xavier Corrales. Amb la intervenció de Vicent Amargós (Promotor de la JOC), Antonio Andrés (Pintor. Barri del Crist), Honori Pascual (Grup cristià antimilitarista), Alberto Guerrero (S.J. Torner, sindicalista), Xavier Corrales (Autor del llibre). Presenta Deme Orte (Col.lectiu Xarxa Cristiana). Fòrum de Debats. Lloc Aula Magna. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat.

19.30 h Música Cicle Jovens Intèrprets de l’IVM. David Pont, trombó. Interpretarà obres de C. Saint Saéns, N. Rota, E. Crespo, S. Brotons. Aula de Música. Lloc Sala de la Muralla. C M Rector Peset. Entrada lliure, aforament limitat.


Dimecres 4
18 h
Cinema Cicle “Muntatge al servei d’una idea”. El acorazado Potemkim, (Serguei Eisenstein, 1925). Aula de Cinema. Lloc Auditori Montaner. C M Lluís Vives. Entrada gratuïta, aforament limitat.

19.30 h
Música Cicle “Música a la Capella” Javier Montañana, violí. César Saura, piano. Interpretaran obres de J. S. Bach, F. Chopin i J. Brahms. Aula de Música. Lloc Capella de la Sapiència. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat.

19.30 h Llibre. Presentació del llibre De la misa al tajo. La experiencia de los curas obreros, de Xavier Corrales, editat per Publicacions de la Universitat de València. Amb la intervenció de Ricard Pedrals, antic capellà i teòleg; Isidre Ferraté, rector obrer; Xavier Corrales, autor del llibre; Stefano M. Cingolani, Publicacions de la Universitat de València. Lloc Fundació Joan Maragall (C/ València, 244 – Barcelona). Entrada lliure, aforament, limitat.

20 h
Teatre Vacants, de Lluïsa Cunillé. Per Transplantats Teatre (Universitat de València). Direcció: Josep V. Valero. Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau. Entrada lliure amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau


Dijous 5
19.30 h Conferència Cicle sobre la Memòria Històrica. Un passat sense resoldre: entre la Llei de Memòria i la iniciativa del jutge Garzón, a càrrec de Francisco Espinosa (Historiador. Universitat de Sevilla). Fòrum de Debats. Lloc Aula Seminari. La Nau. Entrada lliure, aforament limitat.

19.30 h Música. Moresca. Un territori. Dues cultures, a càrrec de Capella de Ministrers. Lloc Capella de la Sapiència. La Nau. Entrada gratuïta, aforament limitat

19.30 h Llibre. Presentació del llibre La nación secuestrada. Francisco Javier Elío. Correspondencia y Manifiesto, d’Encarna García Monerris i Carmen García Monerris, editat per Publicacions de la Universitat de València. Amb la intervenció de Marc Baldó Lacomba, professor d’Història Contemporània de la Universitat de València; Pedro Ruiz Torres, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de València; Encarna García Monerris, autora del llibre; Carmen García Monerris, autora del llibre. Lloc Casa del Llibre, Passeig Russafa, 11. Entrada lliure, aforament limitat

20 h Teatre. Vacants, de Lluïsa Cunillé. Per Transplantats Teatre (Universitat de València). Direcció: Josep V. Valero. Aula de Teatre. Lloc Sala Matilde Salvador. La Nau. Entrada lliure amb invitació que caldrà arreplegar des de 2 hores abans del començament a la consergeria de La Nau

20 h Documental. Cicle “Rockumental a Espanya: quatre mirades”. Buzos hacindo surf. Un documental sobre Surfin’ Bichos. Lloc Auditori Montaner. C M Lluís Vives. Entrada gratuïta, aforament limitat.



Exposicions
Entre terra i fe
Art i Política
Certificats d’una infància congelada (Fotografies 1890-1940) (Fins l'1 de març)
Darwin. El seu temps, la seua obra, la seua influència (Palau de Cerveró)
Juan José Estellés. Una vida dedicada a l'arquitectura (C M Rector Peset)
Jardins de València (Jardí Botànic)
Artròpodes de l'Albufera, fotografies de Rafael Pardo (Jardí Botànic) (Fins l'1 de març)
Biografia històrica del Palau de Cerveró (Palau de Cerveró)



Altres
Música a la Capella de La Nau
Teatre a La Nau
XIV Mostra de Teatre Universitari de la Xarxa Vives d´Universitats
Tallers i excursions del Jardí Botánic
6ena edició dels Premis Bancaixa-Universitat de València d’Escriptura de Creació
Cicle de poesia en la Universitat de València
Programació de l'ETS d'Arquitectura



Més informació: http://www.uv.es/cultura

1 comentario:

Carles Tomàs dijo...

Soc un company de la Nau Gran de Gandia i aquest matí, a l'hora del descans, han vingut uns companys de València a explicar alguna cosa més sobre aquesta associació. Ja estigueren tems enrrere. No he pogut assistir a la xarrada perquè havia de realitzar una gestió a eixa hora, però he pogut conseguir el fullet informatiu i he vist que tenieu aquest blog. Me l'he suscrit i aniré seguint-lo per veure que és el que aneu fent.
Des del meu blog, us desitge exit en la vostra tasca.