15/1/15

CENA DE GALA CELEBRACIÓN 15 AÑOS DE LA NAU GRANLa Nau Gran és el programa formatiu per a majors de la Universitat de València, que va nàixer l’any 1999 i que ha mantingut el seu creixement continu amb milers de persones participants. Aquella aventura que començava amb 70 persones ha esdevingut una via oberta d’intercanvi intergeneracional, que arriba a totes les àrees de coneixement mentre respon a la necessitat social de formació al llarg de la vida. L’experiència vital i la curiositat desperta, es combinen amb actituds actives, implicades, creatives..., que posteriorment reverteixen en la societat.
Des de la perspectiva institucional del Servei d’Extensió Universitària només podem mostrar-nos agraïts davant la resposta i l’interés despertat, que són un motor d’exigència i adaptació quotidiana a les noves necessitats de relació social i formació. Per això ara que el nostre programa fa 15 anys junts, organitzem un sopar commemoratiu per a tot l’estudiantat de La Nau Gran, que hagen passat pel programa al llarg d’aquests anys.
Vos convoquem al Sopar de gala commemorativa dels 15 anys de vida de La Nau Gran, que celebrarem el divendres 27 de febrer de 2015, a les 21.30h, a l’hotel AYRE HOTEL ASTORIA PALACE (Plaza Rodrigo Botet, 5; 46002). Comptarem amb la presència d’autoritats acadèmiques que dedicaran unes paraules a les persones assistents, i l’acompanyament d’una actuació musical. El preu del sopar i de celebració de la nit de divendres és de 20 euros per persona. Les places estan limitades a l’aforament de la sala.
US ESPEREM!!!!


                             
Sopar de Gala 15 anys de La Nau Gran
Divendres 27 de febrer de 2015
21’30 hores
Ayre HOTEL ASTORIA PALACE   
(Plaza Rodrigo Botet, 5)Informació i inscripció
www.uv.es/extensiouni
C/ Amadeu de Savoia, 4
Tel 963983800


No hay comentarios: