8/10/13

ALIMENTS x CULTURA - ACTE SOLIDARI

Publicamos el llamamiento hecho desde el decanato de la Facultad de Filología de nuestra Universidad para acudir el día 10 y entregar una aportación para el Banco de Alimentos.
Os esperamos.



T'OFERIM CULTURA "GRATIS" A CANVI D'ALIMENTS PER LA GENT QUE MÉS HO NECESSITA.

Després de la crida que el Banc d’Aliments va fer en juliol passat a la societat valenciana, la nostra facultat no vol romandre lluny d’una societat que la necessita. Els valors humanistes són la nostra essència i, en conseqüència, ajudar qui més ho necessita és una tasca cívica que ens pertoca ara més que mai. Els membres de l’A.D.R (Assemblea de Representants) s’han sumat al projecte i, per això, col·laboren de forma directa en l’organització de l’acte "Aliments x Cultura" que, gràcies al seu suport econòmic i implicació directa, comptarà amb la presència de l’actor Eugeni Alemany i del músic Toni de l’Hostal. Tots dos ompliran d’humor el Saló d’Actes de la Facultat el dia 10 d’octubre a les 19h.


Sistema de recollida d’aliments:
Les persones que no puguen anar a l’acte però vulguen col·laborar amb la recollida solidària d’aliments, podran fer-ho durant tot el dia. Al corredor que hi ha abans d’entrar al Saló d’Actes de la FFTiC, es podran dur aliments i dipositar-los als containers instal·lats pel Banc d’Aliments.

Entrada “gratuïta” a l’espectacle:
Per entrar a veure l’espectacle serà necessari dur en eixe moment “dos kilos solidaris” d’aliments que es recolliran a l’entrada del Saló d’Actes entre les 18h. i les 19h. A canvi es rebrà un tiquet que us permetrà l’entrada al Saló d’Actes. Una vegada complet l’aforament, no es permetrà l’entrada.

Llista d’aliments necessaris al Banc d’Aliments de València:
-Aliments infantils (molt necessaris): llet de continuació, cereals i
potitos.
-Resta d’aliments: oli, tomaca fregida, llet i galetes.

Us esperem i us necessitem per omplir de gom a gom el Saló d'Actes el dia 10 d'octubre.

Begonya Pozo
Vicedegana de Cultura, Igualtat i Comunicació




No hay comentarios: