15/4/14

PREINSCRIPCIÓN EN LA NAU GRAN CURSO 2014-2015

 Hoy hemos asistido al sorteo de la letra para la preinscripción para el curso 2014-2015, y la letra,como podéis ver en el texto que copiamos del Servei de Extensió, es la 
C
 También hemos aprovechado para saludar personalmente a Ramón López Martín, nuevo vicerector del que depende La Nau Gran con el que hemos quedado en tener una entrevista más adelante.


 Enhorabuena a los agraciados que les permita matricularse en LA NAU GRAN. La preinscripción se tiene que realizar en las oficinas del Servei del 5 al 23 de mayo 2014.






logo Nau Gran 15 anysLa lletra "C" ha resultat la triada hui a les 13 h, a la Sala de Juntes del nivell 3 de l’edifici de Rectorat, on hem celebrat el tradicional sorteig de la lletra per a la preinscripció a La Nau Gran. Hem comptat amb la presència de les persones que ens han volgut acompanyar en aquest acte obert. Ramón López Martín, nou vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, i Cristina Civera, directora del Servei d’Extensió Universitària, responsables del programa formatiu per a majors de 55 anys de la Universitat de València, han dirigit l'acte, i la mà innocent de José Miguel Omarrementería ha tret la fitxa "C"

No hay comentarios: